fbpx

Бонбониери

Чоколадни пралини со полнење од фстак.

Бонбониера Sorry - 168 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Извонредно млечно чоколадо во форма на зајаче.

Lindt Велигденско зајаче-100г.
Цена:
Цена без ДДВ: 510,00 ден
Цена: 510,00 ден

Десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со ...

Бонбониера FERRERO Raffaello - 150 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Чоколаден десерт со вишна.

Бонбониера Cherry
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Чоколадни пралини со форми од морскиот свет.

Бонбониера Атлантис - 240 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Подарете чоколаден десерт Ferrero Rocher спакуван во ...

Бонбониера FERRERO ROCHER - 100 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Чоколадни пралини со лешник

Бонбониера With Love - 125 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Совршена комбинација на ментол и темно чоколадо.

 Бонбониера After Eight Mints - 200 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

Бонбониера Гриотте
Цена:
Цена без ДДВ: 570,00 ден
Цена: 570,00 ден

Врвен десерт во празнично пакување.

Бајадера дијамант - 153 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 570,00 ден
Цена: 570,00 ден

Бонбониера Фонтана со тежина 194 г.

Бонбониера Фонтана - 194 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 580,00 ден
Цена: 580,00 ден

Големо срце од млечно чоколадо.

Чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата сопруга“ спакувани во ...

Бонбониера За најдобрата сопруга
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата баба“ спакувани во ...

Бонбониера За најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата мајка“ спакувани во ...

Бонбониера За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден

Подарувањето на овој врвен десерт никого нема да го остави ...

800x800_1698749275800x800_BAJADERA_2023_200g_S
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со ...

Бонбониера FERRERO Raffaello
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Ferrero комбинирана бонбониера од разновидни и неодоливи ...

Бонбониера Ferrero Collection - 175 g
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Страница 2 од 5