Бонбониери

Прекрасно пакување, идеален подарок за секоја пригода.

12804830_1017016628363756_8515562072541864945_n
Цена:
Цена без ДДВ: 280,00 ден
Цена: 280,00 ден

Оние кои се во нашето срце ги заслужуваат само највкусните ...

Бонбониера Хармонија
Цена:
Цена без ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Чоколадни срца полнети со крем и спакувани во украсно ...

_________________4f479bcdd44a35
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Совршен подарок за вашата најсакана женска личност.

Бонбониера Те сакам затоа што...
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Чоколадни пралини со форми од морскиот свет.

Бонбониера Атлантис
Цена:
Цена без ДДВ: 370,00 ден
Цена: 370,00 ден

Чоколаден десерт со вишна.

15965786_1270276083037808_2149236026472254055_n
Цена:
Цена без ДДВ: 380,00 ден
Цена: 380,00 ден

Одлична комбинација на чоколадо и ментол.

Бонбониера Минти
Цена:
Цена без ДДВ: 380,00 ден
Цена: 380,00 ден

Лешник со карамела, наполнет со крем од лешник и чоколадо.

785844ist_760460tofifee24st_200g
Цена:
Цена без ДДВ: 390,00 ден
Цена: 390,00 ден

Чоколадни срца полнети со крем.

_________________4f4792ea1950e3
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Луксузно пакување на минт обвиткан во темно чоколадо.

fa97bb177b99269c8aea5f2ce7d3e51c__-!900x600__i6281-icon-original
Цена:
Цена без ДДВ: 410,00 ден
Цена: 410,00 ден

Чоколаден десерт со вишна.

Бонбониера Cherry
Цена:
Цена без ДДВ: 420,00 ден
Цена: 420,00 ден

Големо срце од млечно чоколадо.

Чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Совршен подарок.

Чоколадна бонбониера од чоколадни срца
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Украсна бонбониера со чоколади со ваши пораки.

Бонбониера со пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Чоколадни пралини со форми од морскиот свет.

Бонбониера Атлантис - 240 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 470,00 ден
Цена: 470,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

Бонбониера Гриотте
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден

Десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со ...

ferrero_rafaello_150g
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Чоколади со порака „За најдобрата сопруга“ спакувани во ...

IMG_5198
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
Страница 1 од 4