fbpx

Griotte дијамант - 153 г.

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, десерт познат со генерации на потрошувачите.
Griotte дијамант - 153 г.Griotte дијамант - 153 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 470,00 ден
Цена: 470,00 ден
Опис Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, вкусен и единствен десерт познат со генерации на потрошувачите.

Состав: Шеќер, какао маса, плод од вишна, скробен сируп, какао путер, сок од вишна, емулгатор соја лицетин Е322, арома, алкохол 4%.

Тежина : 153 гр.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.