fbpx
Адреса:
ул. Партизански одреди 70Б, ТЦ Алуминка, локал 5
Скопје
1000
Македонија
Телефон:
+389 2 6153 968
Мобилен:
Viber +389 78 442 052, +389 78 442 153
Испрати е-порака
(по желба)
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.