Накит

Впечатливи обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Emeral green
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Женствени и елегантни обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Crystal white
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Женствени и елегантни обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Deep red
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Романтични обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Grape Shapes
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Елегантни обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Round circle crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Женствени и елегантни обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки база (36)
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Впечатливи обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Butterfly
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Женствени и елегантни обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Elegant pearls
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Впечатливи обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Snake shape
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Впечатливи обетки со Swarovski Elements кристали.

	 Обетки Red roses
Цена:
Цена без ДДВ: 2.350,00 ден
Цена: 2.350,00 ден

Впечатлива алка со Swarovski Elements кристали.

Алка Curved Crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 2.450,00 ден
Цена: 2.450,00 ден

Нежно и романтично ланче со впечатливи Swarovski Elements ...

Ланче Diamond heart shape
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Уникатно ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Key of Love
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Впечатливи и елегантни обетки со Swarovski Elements ...

Обетки White long crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Уникатно ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Red heart
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Нежно и романтично ланче со Swarovski Elements кристали.

Ланче Crystal heart
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Софистицирана и елегантна алка со Swarovski Elements ...

Алка Rose Gold
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Елегантна и женствена алка со со впечатливи Swarovski ...

Алка Design bracelet
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден
Страница 1 од 3