fbpx

Накит

Романтичен комплет Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и алка Love Story
Цена:
Цена без ДДВ: 4.550,00 ден
Цена: 4.550,00 ден

Елегантен и раскошен комплет со Swarovski Elements ...

Комплет со ланче и обетки Party queen
Цена:
Цена без ДДВ: 4.400,00 ден
Цена: 4.400,00 ден

Романтичен комплет Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Romantic Rose Heart
Цена:
Цена без ДДВ: 4.400,00 ден
Цена: 4.400,00 ден

Впечатлив комплет Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Spikie
Цена:
Цена без ДДВ: 4.300,00 ден
Цена: 4.300,00 ден

Романтичен комплет Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Romantic red heart
Цена:
Цена без ДДВ: 4.250,00 ден
Цена: 4.250,00 ден

Нежен комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Tirquise flower
Цена:
Цена без ДДВ: 4.250,00 ден
Цена: 4.250,00 ден

Софистициран комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Clear Crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 4.100,00 ден
Цена: 4.100,00 ден

Елегантен комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Drops
Цена:
Цена без ДДВ: 4.100,00 ден
Цена: 4.100,00 ден

Елегантен комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Dandelion
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден

Елегантен комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки White hearts
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден

Романтичен комплет Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Heart flower
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден

Романтичен комплет Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Round Crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден

Софистициран комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Turquoise Color
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден

Елегантен комплет со Swarovski Elements кристали.

Комплет со ланче и обетки Plum Flower
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче The Blue Butterfly
Цена:
Цена без ДДВ: 3.800,00 ден
Цена: 3.800,00 ден

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Butterfly
Цена:
Цена без ДДВ: 3.800,00 ден
Цена: 3.800,00 ден

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Flowers and Butterflies
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Pearl
Цена:
Цена без ДДВ: 3.600,00 ден
Цена: 3.600,00 ден
Страница 1 од 7
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.