Известување за испораките за 8ми Март

Оваа година 8ми март е недела и тој ден не се вршат испораки. Според нашето досегашно искуство и со цел навремена и сигурна достава на вашите осмомартовски нарачки испораките ќе се вршат во петок (06 март).

Ве молиме вашите нарачки испратете ни ги:

За испорака во Скопје најдоцна до 04 март (среда)

За испорака за другите низ Македонија најдоцна со 03 март (вторник)

Останатите нарачки кои ќе ги добиеме по овие термини ќе се доставуваат на 10 и 11 март.

Најнови производи

Совршен подарок за вашата специјална личност.

VERSACE Eros pour Femme Giftset EDP 50 ml + Body Lotion 50 ml + Shower Gel 50 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 5.800,00 ден
Цена: 5.800,00 ден

Совршен подарок за вашата специјална личност.

PACO RABANNE Lady Million Gift Set EDP 50 ml + Body Lotion 75 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 6.500,00 ден
Цена: 6.500,00 ден

Популарен и уникатен.

PACO RABANNE Black XS for Her 2018 EDP 80 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 6.800,00 ден
Цена: 6.800,00 ден