fbpx

Деликатесни корпи

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Испратете корисен подарок за вашиот настинат пријател.

Оздрави побрзо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Мал чоколаден аранжман со Milka чоколади и Ferrero Rocher.

Насмеан ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Мал чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на ...

Чоколаден аранжман во облик на срце Чоколаден сон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака на чоколадите и ...

Корпа со вино и чоколади Само за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Пакување срце со чоколади со пораки.

Чоколадна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Чоколади во облик на срце и вино со ваша порака.

Чоколади во облик на срце и вино спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.

Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Вино и љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман во корпа за сите пригоди.

Чоколадна прегратка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.

Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со разновидни чоколадни ...

Направи пауза
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Сакате да приредите невообичано изненадување?

Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот ...

Среќен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Страница 1 од 7