fbpx

Бонбониера со пораки

Чоколади со пораки спакувани во украсно пакување.
Бонбониера со поракиБонбониера со пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Опис Изненадете ја вашата најсакана личност испраќајќи и 10 чоколади со обвивки со порака „Среќен роденден“ или пак со ваши пораки, спакувани во украсна кутија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Среда, 30 Декември 2020
Dali ke moze da napisete na 5 cokoladi
Sreken rodenden tato i mama

Na drugite 5 cokoladi
Sreken rodenden dedo i baba
Vesna