Lindor срце - 50 г.

Врвен десерт кој ќе го стопи срцето на секој љубител на чоколади.
Lindor срце - 50 г.Lindor срце - 50 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Lindor срце - 50 г.
Lindor срце - 50 г.
Опис Уникатно пакување во метална кутија во форма на срце како совршен подарок за вашата специјална личност.

Тежина: 50 г.

Производител: Lindt

Коментари

Нема коментари за овој производ.