fbpx

Џамбо цветно изненадување

Големо цветно изненадување за разновидни пригоди.
Џамбо цветно изненадувањеЏамбо цветно изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 5.000,00 ден
Цена: 5.000,00 ден
Џамбо цветно изненадување
Џамбо цветно изненадување
Опис Подарете ваков цветен аранжман некому кој навистина ви значи и ќе приредите пријатно изненадување.

Букетот содржи 17 цвета, комбинација на ружи и гербери.

Цветните аранжмани се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

 Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.