fbpx

Балон Љубов

Бидете поинакви од другите и изразете ја вашата љубов подарувајќи прекрасен црвен хелиумски балон.
Балон Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис

Бидете поинакви од другите и изразете ја вашата љубов подарувајќи прекрасен црвен хелиумски балон во форма на срце.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Сабота, 01 Септември 2018
Нека целата среќа на овој свет ти припаѓа тебе, нека твојата љубов му припаѓа на оној кој најмогу го сакаш, нека сè што е убаво - биде твое! Среќен роденден!
zoran