fbpx

Бонбониера Минти - 200 г.

Одлична комбинација на чоколадо и ментол.
Бонбониера МинтиБонбониера Минти
Цена:
Цена без ДДВ: 470,00 ден
Цена: 470,00 ден
Бонбониера Минти
Бонбониера Минти - 200 г.
Бонбониера Минти
Опис Фондан десерт со вкус на ментол.

Тежина: 200 гр.

Производител: Европа

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.