fbpx

Бонбониери

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден ...

Бонбониера Merci Dark Variety - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 670,00 ден
Цена: 670,00 ден

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден ...

Бонбониера Merci Milk Variety - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 670,00 ден
Цена: 670,00 ден

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден ...

Бонбониера Merci Finest Selection - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 670,00 ден
Цена: 670,00 ден

Подарете букет од чоколаден десерт ледени коцки со посебна ...

_________________50b61be1d186e.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

_________________50b617411aee0.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Чоколаден десерт со вишна.

cherry_400g4
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.

Lindt Lindor Milk Chocolate-200г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.

Lindt Lindor Assorted Chocolate - 200 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.

Lindt Lindor Strawberries and cream-200г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.

Lindt Lindor Pistachio Chocolate-200г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Lindt Lindor Hazelnut е идеален подарок за секоја пригода.

Lindt Lindor Hazelnut - 200 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Тенки чоколади со Швајцарско млеко.

Lindor Lindt Thins Milk - 125 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Сакате да ги разгалите вашите сакани? Подарете Швајцарско ...

Lindor Lindt Thins Dark - 125 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Сакате да ги разгалите вашите сакани? Подарете Швајцарско ...

Lindor Lindt Thins Orange - 125 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со ...

Бонбониера FERRERO Raffaello - 260 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

Бонбониера Гриотте - 360 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 740,00 ден
Цена: 740,00 ден

Букет Бајадера 210гр. со единствен и добро познат вкус.

_________________50b60e493d192.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Подарете чоколаден десерт Ferrero Rocher спакуван во ...

boxRibbon-767x767
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Страница 3 од 5