fbpx

Бонбониери

Совршен подарок за вљубените.

Lindor Lindt Valentine's 112 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

Бонбониера Гриотте - 360 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 740,00 ден
Цена: 740,00 ден

Букет Бајадера 210гр. со единствен и добро познат вкус.

_________________50b60e493d192.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Подарете чоколаден десерт Ferrero Rocher спакуван во ...

boxRibbon-767x767
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Lindt Lindor пралини со млеко спакувано во луксузна кутија.

Lindt Lindor Pralines - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

MOZART Kugeln - чоколадна пралина полнета со марципан и ...

Бонбониера Maitre Truffout MOZART Balls 300 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Совршена комбинација на ментол и темно чоколадо.

Бонбониера After Eight Mints - 400 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Подарувањето на овој врвен десерт никого нема да го остави ...

Бонбониера Бајадера
Цена:
Цена без ДДВ: 840,00 ден
Цена: 840,00 ден

Подарете букет од чоколаден десерт ледени коцки со посебна ...

Голем букет Фонтана - 440 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

Голем букет Гриотте - 440 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Голем чоколаден букет Бајадера - 440гр. со единствен и ...

Голем букет Бајадера - 440гр.
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.

Lindor Lindt Swiss Luxury Selection-145 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Чоколади со ваши пораки спакувани во луксузно пакување.

Бонбониера со пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Подарете чоколаден десерт Ferrero Rocher спакуван во ...

Бонбониера FERRERO ROCHER - 375 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Заблагодарете им се на Вашите најмили со вкусен чоколаден ...

Бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.

Lindt Lindor Assorted Chocolate - 500 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Страница 4 од 5