Бонбониери

Луксузно црвено пакување со 30 пралини (±465 g).

Луксузно пакување со 30 пралини
Цена:
Цена без ДДВ: 2.350,00 ден
Цена: 2.350,00 ден

Луксузно пакување со 32 пралини од врвниот производител ...

Луксузно пакување со 32 пралини - Santiago
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Луксузно пакување со 8 пралини. Совршен подарок за секоја ...

Луксузно пакување со 8 пралини
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Луксузно пакување со 9 пралини. Совршен подарок за секоја ...

Луксузно пакување со 9 пралини - Togo
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Луксузно пакување со 9 пралини (±140 g).

Луксузно пакување со 9 пралини - Срце
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Букет Бајадера 210гр. со единствен и добро познат вкус.

_________________50b60e493d192.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно ...

_________________50b617411aee0.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Подарете букет од чоколаден десерт ледени коцки со посебна ...

_________________50b61be1d186e.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Пакување Ballotin со 250 грама стандардни Леонидас ...

Пакување Ballotins - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 860,00 ден
Цена: 860,00 ден

Пакување Ballotins со 500 грама Леонидас чоколадни пралини.

Стандард Ballotins - 500 g
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Чоколаден десерт ледени коцки во уникатно пакување.

Фонтана дијамант  - 153 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 470,00 ден
Цена: 470,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Мал чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на ...

Чоколаден аранжман во облик на срце Чоколаден сон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Чоколадни срца полнети со крем и спакувани во украсна ...

Чоколадна бонбониера од чоколадни срца
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Пакување срце со чоколади со пораки.

Чоколадна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Големо срце од млечно чоколадо.

Чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Страница 4 од 4
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.