Бонбониера Фонтана - 194 г.

Бонбониера Фонтана со тежина 194 г.
Бонбониера Фонтана - 194 г.Бонбониера Фонтана - 194 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 540,00 ден
Цена: 540,00 ден
Бонбониера Фонтана - 194 г.
Бонбониера Фонтана - 194 г.
_________________50b61d1aeecf4.jpg
Опис Чоколаден десерт ледени коцки со посебна коцкаста форма, единствена комбинација на Крашово фино темно чоколадо и топено полнење кое при конзумацијата создава пријатно освежувачко чувство.

Бонбониера со тежина од 194 грама.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.