fbpx

Бонбониера со пораки

Совршен подарок за вашата најсакана личност.
Бонбониера Те сакам затоа што...
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера со пораки
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Бонбониера Те сакам затоа што...
Опис Бонбониера со мали чоколади, на кои се испечатени ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Вторник, 02 Март 2021
za dada veronika te sakame wendy et marine
Marija
Сабота, 04 Јули 2020
BI sakala na site cokolatca da pusuva

SREKEN RODENDEN BABA ANGELINCHE

A samo na poslednoto da pisuva

Od Bube (plus Igor i Jovance)
Ljubinka
Сабота, 03 Ноември 2018
So sreka!
Se gordeam so tebe
Te sakam
You'll do great!
Believe in yourself
I believe in you!
You are amazing
Go get them!!!
Kristina
Повеќе коментари
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.