Бонбониера Гриотте - 360 г.

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, десерт познат со генерации на потрошувачите.
Цена:
Цена без ДДВ: 740,00 ден
Цена: 740,00 ден
16114441_1429495473811999_740465454686098024_n
15203155_1370903453004535_9030911553840758009_n4
kras-griotte-204-g5
Опис

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, вкусен и единствен десерт познат со генерации на потрошувачите.

Состав: Шеќер, какао маса, плод од вишна, скробен сируп, какао путер, сок од вишна, емулгатор соја лицетин Е322, арома, алкохол 4%.

Тежина : 360 гр.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.