fbpx

Бонбониера Toffifee - 125 г.

Лешник со карамела, наполнет со крем од лешник и чоколадо.
Бонбониера Toffifee - 125 г.Бонбониера Toffifee - 125 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
Бонбониера Toffifee - 125 г.
Бонбониера Toffifee - 125 г.
0a358a47209e3ce3e079df1380c74e8c_x3
Опис

Бонбониера со тежина 125 г.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.