Бонбониера За најдобрата баба

Чоколади со порака „За најдобрата баба“ спакувани во украсно пакување.
Бонбониера За најдобрата бабаБонбониера За најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Бонбониера За најдобрата баба
Бонбониера За најдобрата баба
Бонбониера За најдобрата баба
Бонбониера За најдобрата баба
IMG_5185
IMG_5183
IMG_5184
IMG_4430
IMG_4435
IMG_4437
IMG_4431
img_2950
img_2947
img_2955
img_29338
Опис Изненадете ја вашата најсакана личност испраќајќи и 20 чоколади со обвивки со порака „За најдобрата баба“ спакувани во украсна кутија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.