fbpx

Бонбониера Гриотте - 204 г.

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, десерт познат со генерации на потрошувачите.
Бонбониера Гриотте
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Бонбониера Гриотте
Бонбониера Гриотте - 204 г.
Бонбониера Гриотте
Бонбониера Гриотте
Опис Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, вкусен и единствен десерт познат со генерации на потрошувачите.

Состав: Шеќер, какао маса, плод од вишна, скробен сируп, какао путер, сок од вишна, емулгатор соја лицетин Е322, арома, алкохол 4%.

Тежина : 204 гр.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.