Бонбониера FERRERO Raffaello - 150 г.

Десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со тежина од 150 грама.
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
ferrero_rafaello_150g
images
Опис

Подарете чоколаден десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со тежина од 150 грама.

Кокос 23.5%,шеќер, растително масло, обесмаслено млеко, ароми, емуглатор (соја лецитин) ржано брашно, сода бикарбона.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.