Бајадера дијамант - 153 г.

Врвен десерт во празнично пакување.
Бајадера дијамант - 153 г.Бајадера дијамант - 153 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
Опис Бајадера е еден од најпознатите Крашови брендови.

Овој врвен десерт во себе ги обединува средноевропската умешност во подготовка на слатки и ориенталниот раскош на вкусот. Бајадерата е кралица на десертите, фин нугат збогатен со бадем, што и дава единствен, препознатлив вкус.

Состав: шеќер, лешници 20%, бадеми 7%, како маса, како путер, емулатор соја лецитин Е322, арома. Производот содржи лешници, бадеми и соја. Можни се траги од млеко.

Тежина : 175 гр.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.