fbpx

Бонбониера Milka I Love you - 110 г.

Чоколадни пралини во форма на срце наполнети со крем од лешник.
Бонбониера Milka I Love you - 110 г.Бонбониера Milka I Love you - 110 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Бонбониера Milka I Love you - 110 г.
Бонбониера Milka I Love you - 110 г.
Опис Тежина: 110 гр.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.