Бонбониера FERRERO Raffaello - 230 г.

Десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со тежина од 230 грама.
Бонбониера FERRERO Raffaello
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден
Бонбониера FERRERO Raffaello
Бонбониера FERRERO Raffaello
Бонбониера FERRERO Raffaello
Опис Подарете чоколаден десерт Ferrero Raffaello спакуван во уникатно пакување со тежина од 230 грама.

Кокос 23.5%,шеќер, растително масло, обесмаслено млеко, ароми, емуглатор (соја лецитин) ржано брашно, сода бикарбона.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.