Бонбониера FERRERO ROCHER - 100 г.

Подарете чоколаден десерт Ferrero Rocher спакуван во уникатно луксузно пакување со тежина од 100 грама.
Бонбониера FERRERO ROCHER - 100 г.Бонбониера FERRERO ROCHER - 100 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Опис Подарете чоколаден десерт Ferrero Rocher спакуван во уникатно луксузно пакување со тежина од 100 грама.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.