fbpx

Луксузна корпа со вино

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и за Вашите бизнис партнери.
Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Опис Корпата содржи: Вранец вино, во комбинација со Бајадера, Perfetto десерт и апетисани.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Четврток, 21 Јуни 2018
Tato i dede, Sreken Rodenden,
Te sakaat Dragica i Isabella
Dragica