Деликатесни корпи

Испратете корисен подарок за вашиот настинат пријател.

Оздрави побрзо
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Мал чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на ...

Чоколаден аранжман во облик на срце Чоколаден сон
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Пакување срце со чоколади со пораки.

Чоколадна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Слатка декорација со боички и чоколади за малите ученици.

Слатки училишни денови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот ...

Ferrero Raffaello и Киндер јајца спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.190,00 ден
Цена: 1.190,00 ден

Чоколади во облик на срце и вино со ваша порака.

Чоколади во облик на срце и вино спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Сакате да приредите невообичано изненадување?

Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.250,00 ден
Цена: 1.250,00 ден

Големо чоколадно срце со вино со ваша порака спакувани во ...

cokolado i vino vo korpa
Цена:
Цена без ДДВ: 1.250,00 ден
Цена: 1.250,00 ден

Чоколаден аранжман во корпа за сите пригоди.

Чоколадна прегратка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.250,00 ден
Цена: 1.250,00 ден

Корпа со вина, апетисани и чоколади за успешен впечаток и ...

За него
Цена:
Цена без ДДВ: 1.250,00 ден
Цена: 1.250,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.

Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.

Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Елегантен подарок за разновидни поводи.

Наздрави со мене
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
Страница 1 од 6