fbpx

Цветна сензација

Одбележете го посебниот ден испраќајќи го овој разнобоен букет на најдрагата личност.
Букет Цветна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Букет Цветна сензација
Букет Цветна сензација
Опис Прекрасно аранжиран букет составен од ружа, гербер, дива орхидеја и полско цвеќе.

Спакуван во украсна хартија.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Понеделник, 01 Февруари 2016
Prekrasen Buket !!
Ana U Ostlund