fbpx

Букети

Цветен аранжман во украсна корпа како совршен подарок за ...

Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Цветен аранжман во украсна корпа како совршен подарок.

Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Цветно изненадување за вашите најблиски.

Букет искрени чувства
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Неодолив цветен аранжман.

Букет црвен сон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Букет кој може да го испратите за различни пригоди.

Букет цветно доживување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Овој прекрасен букет се состои од рози и кали, декоративно ...

Букет сончева радост
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Црвените ружи се секогаш пријатно изненадување.

Букет За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Букет бели рози за нов почеток.

Букет соѕвездие
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Затреперете го срцето на Вашите најмили.

Букет цветен еликсир
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Затреперете нечие срце подарувајќи го овој букет.

Кралски букет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасен подарок за секоја пригода.

Букет цветен рај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Развеселете ги вашите најблиски.

Букет Насмевка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Нежен цветен аранжман за посебни личности.

Букет Радост
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Секогаш е добро време да испратите букет на саканата.

Букет раскошна орхидеја
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Весел, разнобоен цветен аранжман со различни видови цвеќе.

Букет Бакнеж
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Нежен букет за романтични мигови.

Букет Утринска роса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Нежен цветен аранжман за посебни личности.

Букет Цветна симфонија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Цветно изненадување од прекрасен аранжман со рози.

Изгрејсонце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Страница 1 од 5
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.