Релакс подарок

Луксузен маникир и педикир со специјална масажа за опуштање.

Маникир и педикир - 90 мин.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Масажата е наменета за сите оние кои сакаат да почуствуваат ...

Релакс масажа на тело и лице
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Совршен подарок наменет за сите оние кои сакаат да им дадат ...

Биолошки третман на лице
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.