fbpx

Lindt Lindor Milk Chocolate-200г.

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.
Lindt Lindor Milk Chocolate-200г.Lindt Lindor Milk Chocolate-200г.
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден
Опис Тежина: 200 гр.

Произведено во Швајцарија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.