fbpx

Букет од Rocher

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата најмила личност.
Чоколаден аранжман со Ferrero Rocher
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Опис Аранжманот се состои од 25 чоколади Ferrero Rocher, спакуван во украсна кутија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.