fbpx

Витаминска бомба

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.
Витаминска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.400,00 ден
Цена: 4.400,00 ден
Витаминска корпа
Витаминска корпа
Витаминска корпа
Опис Во корпата има сезонско овошје, јаболка, портокали, кокосов орев, калинки, банани, ананас, мандарини, киви како и голема чоколадна бонбониера Мерси и 30 чокалтца со Ваша персонализирана порака спакувани во бонбониера, дополнета со разновидни апетисани.

Вкупната тежина на овошната корпа е околу 10 кг.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или вино.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.