fbpx

Чоколаден букет За најдобрата мајка

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За најдобрата мајка“, Lindor пралини и декорации.
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
img_29659
img_29671
Опис Изненадете ја вашата најсакана личност испраќајќи и чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За најдобрата мајка“ спакувани како цветови.

Аранжманот е дополнително украсен со чоколади во форма на срце, спакуван во украсна корпа.

Пораките на чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.