fbpx

За најдобрата мајка

Црвените ружи се секогаш пријатно изненадување.
Букет За најдобрата мајкаБукет За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Овој прекрасен букет се состои од 3 ружи, зеленило и украсни гранки.

Прекрасно декориран и спакуван во украсна хартија.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.