fbpx

Љубовен занес

Раскошен цветен аранжман во облик на срце со 17 рози.
Љубовен занесЉубовен занес
Цена:
Цена без ДДВ: 5.000,00 ден
Цена: 5.000,00 ден
Опис Подарете ваков цветен аранжман некому кој навистина ви значи и ќе приредите пријатно изненадување.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

 Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.