fbpx

Ексклузивна сензација

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и Ferrero Raffaello.
Ексклузивна сензацијаЕксклузивна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Merci чоколади, Ferrero Rocher и Ferrero Raffaello.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.