fbpx

Слатка желба

Посакајте им добро здравје на вашите најсакани.
Слатка желбаСлатка желба
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Слатка желба
Слатка желба
Слатка желба
Опис Корпата содржи Lindor Lindt бонбониера, цветен мед 360 г спакуван во стаклена тегла-мече, две мали пакувања цветен мед 30 г., чај од билки Immune за подобрување на имунитетот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.