fbpx

Чоколадно срце - 310 г.

Големо срце од млечно чоколадо.
Чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Чоколадно срце
Чоколадно срце
Чоколадно срце
Опис

Големо срце од млечно чоколадо со цели бадеми, лешници или брусница и тежина 310 гр. спакувано во украсно пакување.

Производител: Европа АД Скопје.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.