fbpx

Merci чоколаден аранжман

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и декорации.
Merci чоколаден аранжманMerci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Merci чоколади и декорации.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или вино.

Коментари

Нема коментари за овој производ.