fbpx

Tikves Alexandria Rose Cuvée

Александрија куве розе е суво розе вино, купажа од од сортите пино ноар, мерло и каберне совињон.
Tikves Alexandria Rose CuvéeTikves Alexandria Rose Cuvée
Цена:
Цена без ДДВ: 820,00 ден
Цена: 820,00 ден
Опис Се одликува со боја на лосос и со нежни мириси на роза, крушка, зрели праски и малини. На вкус освежително, со балансирани киселини и комплексни ароми на цреши и грејпфрут, со нежни ноти на портокал.

Идеално е во комбинација со лесни медитерански салати, риба на скара и рижото со морски плодови.

Температура на служење 10-12°C.

Коментари

Нема коментари за овој производ.