fbpx

Вина

Произведено од сортата Санџовезе од сопствените насади, ...

Bovin Sangiovese 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Александар е супериорно суво црвено вино од Бовин.

Bovin Alexandar 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Каберне Совињон е високо-ароматично вино богато со хербални ...

Bovin Cabernet Sauvignon 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Мирисот е полн со рози, дива јагода, цреша и калинка.

Bovin Ana Maria Rose 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Вкусот трае долго, и е мек, балансиран и свеж

Bovin Chardonnay 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Совињон Блан од Бовин е прекрасно, суво, бело вино со ...

Bovin Sauvignon Blanc 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Незаборавна, опојна цветно-овошна арома, која потсетува на ...

Bovin Tramincec 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Црвено вино со моќна, интензивна, пурпурна боја.

Bovin Merlot 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Вината направени од црвено грозје Вранец се најпопуларните ...

Bovin Vranec 0.75 l.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Комплексна и софистицирана, аромата на БОВИН Мускат ...

Bovin Muscat Temjanika 0.75 l.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Вино Bobal Negro 0,75L.

Вино Bobal Negro 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Вино Bobal Blanco 0,75L.

Вино Bobal Blanco 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Вино Bobal Rosa 0,75L.

Вино Bobal Rosa 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Виното има впечатлив мирис на црвено шумско вошје, со ...

Chateau Kamnik, ROSÉ SEXY 2022, 0.75L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Клеопатра е првото вино од овој регион добиено од сортата ...

Bovin Kleopatra 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден

Мартини розе пенливо вино, 0.75 л.

Вино Prosecco MARTINI Rose 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Ова суво розе се одликува со долг, богат финиш што се ...

Chateau de Gourdon, MISTRAL AU JARDIN, 0.75l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден

Белото вино Fontaine du Sud е идеално балансирана купажа од ...

Chateau de Gourdon Fontaine du sud 0.75l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден
Страница 2 од 4