fbpx

Henkell Blanc de Blancs

Вистинскиот начин за честитање на големи успеси.

Henkell Blanc de BlancsHenkell Blanc de Blancs
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Опис Зафатнина: 0,75л.

Деликатно пенливо вино со вкус на златни јаболки, Вилијамовки круши и цитруси.

Алкохол: 11,5%Вол.

Состав: алкохолен ферментат од свежо грозје, ЦО2, содржи сулфати..

Производител: Хенкел & Ко. Секткелереи КГ Висбаден - Германија

Коментари

Нема коментари за овој производ.