Вина

Подарок со ваша испечатена порака.

Вино со порака
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Вино со печатена икона и порака за претстојните слави.

Вино за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Полусуво розе вино со светло розова боја и изразени тропски ...

ВИНО розе Alexandria TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Квалитетно полусуво бело вино со изразена мускатна арома на ...

ВИНО бело Temjanika Classic TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Квалитетлно суво црвено вино со темноцрвена-рубин боја и ...

Вино црвено Alexandria TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Квалитетно полусуво бело вино со карактеристичен мирис на ...

Вино бело Alexandria Riesling TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Суво бело вино со бледа зеленкаста лимон боја, свеж, едар, ...

Вино бело Sauvignon Blanc Special Selection TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

рекрасна овошно, средно до целосно полно тело, меки танини

Вино црвено Vranec Special Selection TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Суво црвено вино со длабока рубинова црвена боја.

Вино црвено Merlot Special Selection TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Суво бело вино со интензивна и прозирна златна боја со ...

Вино бело Chardonnay Special Selection TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Суво црвено вино со длабоко виолетово-црвена боја, ...

Вино црвено Cabernet Sauvignon Special Selection TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Пенливо вино со печатена икона и порака за претстојните ...

Пенливо вино за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Длабоко рубиново црвена обоено вино со нагласени ароми на ...

Вино црвено Cabernet & Merlot Special Selection Oak TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Темно лимон обоено вино со нагласени ароми на диња, манго и ...

Вино бело Chardonnay Special Selection Oak Edition TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Има бледа боја на лосос и се одразува со нежни ароми на ...

Вино розе Alexandria Cuvee TIKVES 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Вистинскиот начин за честитање на големи успеси.

Вино пенливо суво HENKELL TROCKEN 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Пенливо вино за вистинските љубители.

Вино пенливо розе Prosecco FANTINEL 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Страница 1 од 2