fbpx

Вина

Вино со интензивна рубин боја и силен мирис на шумски ...

Bovin Era 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 19.500,00 ден
Цена: 19.500,00 ден

Темно-црвено по боја, со мирис типичен и препознатлив за ...

Bovin My Way 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 12.000,00 ден
Цена: 12.000,00 ден

Moët Ice Impérial Rosé е првиот и единствен розе шампањ ...

Moet & Chandon Ice Rose Imperial 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 8.500,00 ден
Цена: 8.500,00 ден

Мирисот открива кристално јасни ноти на диви јагоди, малини ...

 Moet & Chandon Rose 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 6.900,00 ден
Цена: 6.900,00 ден

Врвно пенливо вино MOET&CHANDON.

Ice Imperial MOET&CHANDON 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 6.690,00 ден
Цена: 6.690,00 ден

Врвно пенливо вино MOET&CHANDON.

Brut Imperial MOET&CHANDON 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 6.200,00 ден
Цена: 6.200,00 ден

Икона (возвишена) Campana (ѕвонo) Рубимус (црвено) името на ...

Zvonko Bogdan Icon Campana Rubimus 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 5.900,00 ден
Цена: 5.900,00 ден

Неодоливо вино од доцна селективна берба на дехидрирани ...

Bovin, A`gupka 0.75L
Цена:
Цена без ДДВ: 4.600,00 ден
Цена: 4.600,00 ден

Колекција од супер-премиум пенливи вина од Венеција, ...

Bottega Gold 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Пенливо вино Розе, 0.75л.

Bottega Rose Gold 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Се одликува со интензивна арома на модра слива и охридска ...

Popovi Dark Horse Vranec Barriqe Organic 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Тера Македоника е суво црвено вино од сортата Вранец по чиј ...

Ezimit Terra Makedonika 0,75L
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Со долготрајна арома која започнува свежо и со текот на ...

Tikves Bela Voda White 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Виното е добро избалансирано со лесно маслена текстура, ...

Tikves Barovo White 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

ПРЕМИЕР е уникатно, полу-слатко вино од сортата Каберне ...

Bovin Premier 0,5L
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Император е уникатно вино произведено од сортата Вранец, од ...

Bovin Imperator 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Ова Carménère е вино со полно тело и изразени зачински ...

Chateau Kamnik, CARMÉNÈRE 2021
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Страница 1 од 4