fbpx

Вина

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Подарок со ваша испечатена порака.

Вино со порака
Цена:
Цена без ДДВ: 520,00 ден
Цена: 520,00 ден

Вистинскиот начин за честитање на големи успеси.

Вино пенливо суво HENKELL TROCKEN 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Александар е супериорно суво црвено вино од Бовин.

Bovin Alexandar 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Каберне Совињон е високо-ароматично вино богато со хербални ...

Bovin Cabernet Sauvignon 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Мирисот е полн со рози, дива јагода, цреша и калинка.

Bovin Ana Maria Rose 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Вкусот трае долго, и е мек, балансиран и свеж

Bovin Chardonnay 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Император е уникатно вино произведено од сортата Вранец, од ...

Bovin Imperator 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Совињон Блан од Бовин е прекрасно, суво, бело вино со ...

Bovin Sauvignon Blanc 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Незаборавна, опојна цветно-овошна арома, која потсетува на ...

Bovin Tramincec 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Црвено вино со моќна, интензивна, пурпурна боја.

Bovin Merlot 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Квалитетно суво црвено вино со жива рубиново црвена боја.

Skovin Merlot 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Квалитетно бело суво вино со жолто-зеленкаста боја.

Skovin Traminec 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Суво црвено вино, купажа (cuvée) од сортите вранец, мерло и ...

Tikves Alexandria Cuvée 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.090,00 ден
Цена: 1.090,00 ден

Суво бело вино, купажа (cuvée) од сортите шардоне и ...

Tikves Alexandria Cuvée White 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 1.090,00 ден
Цена: 1.090,00 ден

Суво црвено вино со темноцрвена-рубин боја.

Tikves Alexandria 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Купажа од сортите мускат хамбург, мерло и каберне совињон.

Tikves Alexandria Rose 0.75 l
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Страница 1 од 4