fbpx

Вино пенливо суво Henkell Trocken 0.75л

Вистинскиот начин за честитање на големи успеси.
Вино пенливо суво HENKELL TROCKEN 0.75лВино пенливо суво HENKELL TROCKEN 0.75л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Опис Зафатнина: 0,75л.

Алкохол: 11,5%Вол.

Состав: алкохолен ферментат од свежо грозје, ЦО2, содржи сулфати.

Производител: Хенкел & Ко. Секткелереи КГ Висбаден - Германија

Коментари

Нема коментари за овој производ.