fbpx

Вино со чоколади со ваши пораки

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.
Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
Вино со чоколади со ваши пораки
img_2805
img_2810
img_27991
img_28025
img_28011
img_2814
Опис Вино Вранец 1 л., со етикета и картичка со посвета испечатени по ваша желба и мала бонбониера со чоколади со испечатени пораки.

Пораките на чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Вторник, 31 Август 2021
Среќен роденден на најдобрата другарка во цел свет ! Love you Emi
Emilija
Среда, 11 Октомври 2017
Драг Тато и Дедо, Среќен роденден од Софи, Ники, Вики и Роби. Ти посакуваме многу здравје и среќа!
robert neshovski